HTML

BAROM ÉTER BAROMÉTER

Hofi és Murphy beszélgetnek. Gézuka így: -Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk; ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk (szab-tara-raram ... -hatjuk!). Murphy szerint: -Amit el lehet szabni, azt el is szabják. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.

Friss topikok

Linkblog

A péniszt rejtő napraforgó és a kormányválság

2009.04.26. 10:26 MadamePompadour

Ma is egy hosszúra nyúlt nap. Kimerülve rogyok le a kanapéra. Még nem késtem le a hírműsort, a végét talán láthatom. Fennkölten fogalmazva azt mondanám, sorsfordító időket élünk, tehát kíváncsi vagyok. Merre tartunk? Hogyan lábalunk ki ebből a világméretű válságból, amely Magyarországot sokkal érzékenyebben érintette, mint  a régió többi országát.

Izgatottan várom az aktuális híreket. Jöjjenek végre a gazdasági, pénzügyi szakértők, akik életképes, mentő ötletekkel rukkolnak elő.

A képernyőt pihepuha hóesés látványa teszi varázslatossá. A riporter nagy pelyhek fátylával sejtelmesen eltakarva jelentkezik Kenderesről. Mi van ott? Biztos valami gazdasági csúcs...Távol a főváros zajától, nyugodtan vitatják meg a további teendőket.

De mit látok? Egy pasast pucéran, férfiasságát gigaméretű napraforgó takargatja szemérmesen. Mint kiderült, az illető a kenderesi gimnázium ex-igazgatója, akit azután mentettek fel tisztségéből, amikor ez a róla készült, sajátosan értelmezhető botanikai képsorozat felkerült a netre. Rekordszámú letöltést tudhat magáénak, a diákok legtöbbjének telóján a diri bá' napraforgós aktja az aktuális háttérkép.

Ciki...Valóban ciki! Így jár az a pedagógus, aki a sulis gépén tárolja a meztelenségéről készült fotókat. Legalább a srácok értenek a géphez, ez is jó hír. Az óriási napraforgót látva bizonyára virágos jó kedvük támadt. Nos, az igazgató számára most nem túl sok biztatót tudok mondani. Talán csak annyit, hogy a későbbiekben hölgyrajongókat szerezhet ezzel a fotóval, ha amazok abból indulnak ki, hogy ekkora napraforgó csak takar valami hasonlóan nagyot, amelynek érdemes a csodájára járni.

És a riporter áll a hóesésben, halálos komolysággal tudósítja a történteket.

Én is le vagyok merevedve...309 forint felett az euró, a hangjukat hallatni merő szakértők azt mondják, hamarosan 320 lesz. Az ország csődközeli állapotban. 

Tisztelt Kormányzat! Küldjenek a kenderesi tanárnak egy csokor napraforgót köszönet gyanánt, amiért akaratlanul is segít takargatni, azt amit már egyre nehezebb...

(archív cikk)

Szólj hozzá!

Címkék: izémédia

A bejegyzés trackback címe:

https://madamepompadour.blog.hu/api/trackback/id/tr331086920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása